Treneri OAK-a i BAK-a

Kontakt: 0637285559, slavica.momirovic@gmail.com

Slavica Momirović je trener skakačkih disciplina u našem klubu. Pored višegodišnjeg iskustva u radu sa sportistima, ona je i bivša atletičarka. Tokom svoje karijere bavila se skokom motkom gde sa rezultatom od 4.23m drži drugi najbolji rezultat u istoriji naše zemlje. Svojim skokovima je preko 30 puta obarala senorski nacionalni rekord, a u njenom vlasništvu su ostali i juniorski i pionirski rekordi (4.00m i 3.52m). Takođe, više puta je bila šampionka Srbije, ali i Balkana. Danas je trener perspektivne grupe skakača sa kojima je već učestvovala na šampionatima Balkana i Evrope.

Kontakt: 0607592343, trifke.g@gmail.com

Goran Trifunac je trener naših sprintera i preponaša. Član stručnog tima reprezentacije na velikom broju takmičenja. Trener koji ima iskustva sa radom u svim uzrasnim kategorijama, od pionira do seniora. Njegovi atletičari su više puta obarali nacionalne rekorde u juniorskim kategorijama, bili učesnici najvećih takmičenja, ali i seniorski šampioni države.

Kontakt: 0641425647, stanojeburlic@gmail.com

Stanoje Burlić je trener sprinterskih disciplina. On je srpski sprint pomerio na sledeći nivo zajedno sa svojim pulenima. U radu sa braćom Kijanović, ide na sva najveća planetarna takmičenja u seniorskoj konkurenciji. Njegovi Aleksa i Boško Kijanović su višestruki seniorski nacionalni rekorderi u maltene svim sprinterskim disciplinama i na otvorenom i u dvorani. Pored njih, trenira čitavu grupu atletičara koja je često deo reprezentacije ili najbržih štafeta.

Darko Šapić, OAK Beograd

Kontakt: 0658119606, daresapa72@gmail.com

Darko Šapić je trener za sprint. Zajedno sa Stanojem Burlićem, čini sjajan sprinterski tandem trenera koji ostvaruje zapažene rezultate. Njegovi takmičari često obaraju nacionalne rekorde u štafetama kao i pojedinačnim disciplinama. Darko je i član reprezentacije kao trener na velikim takmičenjima.

Kontakt: 0631988118, katarinaninacvijic8@gmail.com

Katarina Cvijić je trener za mlađe kategorije. Bivša atletičarka našeg kluba usmerena je najviše na rad sa pionirskim kategorijama trkačkih i skakačkih disciplinama. Pored pionira radi i sa atletskim školicama gde je njeno znanje koje prenosi najmlađima prepoznatljivo kao sjajna potpora za dalje bavljenje atletikom.

Kontakt: 0640567042, bokakalicanin@gmail.com

Bojana Kaličanin je trener za mlađe kategorije. Ona je bila jedna od najboljih 400metrašica naše zemlje. Zajedno sa štafetom reprezentacije drži seniorski nacionalni rekord na 4x400m. Sada je jedna od glavnih trenera u radu sa najmlađima u klubu. Svoje iskustvo zajedno sa ostalim trenerima pruža deci koja nakon toga uvek zavole atletiku.

Daragana Macanović,n OAK Beograd

Kontakt: 0695350015, macanovicdragana50@gmail.com

Dragana Macanović je trener za mlađe kategorije. Ona je aktivna atletičarka našeg kluba, šampionka Srbije na 400m 2021. godine i sa njom u ekipi, OAK Beograd je prvi put postao ekipni šampion Srbije. Kao trener, najviše je usmerena na atletske škole, a svojim trudom, radom, upornošću i željom, predstavlja pravi primer našim malim atletičarima.

Kontakt: 0641505555, novicapantelic@yahoo.com

Novica Pantelić je trener za duge pruge. Višedecenijski trener našeg kluba. Njegovi takmičari su bili državni rekorderi u raznim disciplinama (dok su neki i dalje), kao i osvajači raznih medalja na šampionatima Balkana. Bavi se svim disciplinama srednjih i dugih pruga.

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate.